Betalingen

Samenwerking met Fa-med
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij per 1 februari 2018 het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Fa-med. Fa-med is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.  In de meeste gevallen wordt een nota eerst door hen ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed. 

Wat staat er op uw zorgrekening?
Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.

Bekijk welke tarieven voor tandheelkunde er zijn.

Uw rekening op papier of online?
(Rest) nota’s worden binnen enkele weken na uw behandeling thuisgestuurd. Als u uw rekening online wilt afhandelen kunt u een account aanmaken op notavanfamed.nl voor een overzicht van al uw nota’s en persoonlijke gegevens. Ook hier kunt u direct uw nota bij uw zorgverzekeraar indienen. Als u zich aanmeldt voor FiNBOX (gezamenlijk initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank), dan zet Fa-med de betalingsopdracht automatisch voor u klaar in uw internetbankieromgeving. U hoeft dan alleen nog akkoord te geven en heeft nergens meer omkijken naar. 

Betalingsregeling en op tijd betalen. 
Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met met Fa-med via 0900-0885 (€ 0,15 per minuut) of ga naar notavanfamed.nl. Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling. Via bovenstaande contactgegevens kunt u een betalingsregeling aanvragen en informatie krijgen over de voorwaarden.

Heeft u vragen over uw nota?  Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan contact op met Fa-med via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,15 per minuut) of ga naar www.notavanfamed.nl.

Contactgegevens Fa-med


 

Website: www.notavanfamed.nl
E-mail: contactcenter@famed.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 18:00 uur.
Telefoon algemene vragen: 0900 – 0885 (€ 0,15 per minuut)
Telefoon duplicaatnota aanvragen: 0900 – 0882 (€ 1,30 per gesprek)